Zeven-dagen-Kijkduin-Part-3

We zijn alweer aangekomen bij het laatste deel van de Zeven dagen Kijkduin serie!
In mijn vorige blog had ik het al een beetje verklapt maar we zijn een aantal byt’ers tegen gekomen op Kijkduin! En ASH KETCHUM!! WOW! Super leuk! Naast de bekende personen heb ik het ook nog even over een aantal leuke maar bizarre momenten!

Ash Ketchum
Toen wij zaterdagavond nietsvermoedend rond liepen op Kijkduin zagen we opeens een Limo staan, dus wij nog grappen.. Zal Ash wel zijn die komt eens kijken of hij zijn Butterfree nog kan vinden. Nou was die Limo niet van Ash maar was Ash wel degelijk aanwezig! Terwijl we richting de duinen lopen om daar een Squirtle te vangen zien we in onze ooghoeken ineens een rood met wit petje een blauw jasje en groene handschoenen voorbij flitsen!

ASH!!!

AAAASH!!!

Na vier keer schreeuwen draaide hij zich om, wij vol verwachting en…. nee niet de echte maar wel een goede Cosplay! Aardige gozer ook en was gelukkig ook niet te beroerd om even met ons op de foto te gaan! Zie hieronder het resultaat! Wat vinden jullie?

Ash-Ketchum

Snorlax!!
De vrijdag erop, horen we mensen ineens SNOOOOORLAAAAXX schreeuwen, dus wij WOOT vet! En er begint een hele groep mensen te sprinten… dus wij ja daag, het was die avond namelijk al een aantal keer voorgekomen dat er valse melding van een rare Pokémon gedaan werd (ik vind dat hier trouwens ook een boete op moet staan!) en heel de groep begon te rennen voor niks.

Dus aan een aantal mensen die voorbij rende gevraagd hoe ze dat zo zeker wisten, in hun haast konden ze nog net de Snorlax op een app laten zien en waar die dan precies zat.

Dus wij met een groepje ook maar de sprint in de benen geactiveerd en gaan. Nou zat de Snorlax in kwestie niet echt een straat verder maar een kilometer of 3 verderop! 3KM Sprinten!! F*CK!!

Maar goed we hebben t over een Snorlax, deze willen we eigenlijk best wel heel erg graag hebben! Dus toch maar door gegaan. Ongeveer een minuut of 8 later vonden mijn benen, longen en hart het wel welletjes en zijn we het laatste stukje maar gaan lopen..

Eindelijk zien we een groooooote groep mensen stilstaan, HE HE! eindelijk! Dus wij lopen richting de mensen massa ik pak mijn telefoon er weer bij en JA! Daar staat die! SNEL AANKLIKKEN!! Ik met een van vermoeidheid trillende vinger richting de Snorlax…

POEF…!!

WEG!!!

NEEEEEEE!!!

Het laatste beetje energie wat er nog in mijn benen zat voelde ik via mijn tenen het lichaam verlaten, HEEEL DAT STUK GEREND VOOR NIKS!!!

Na een minuut of 5 kwam er voldoende energie terug mn lijf in om mijn hersenen weer op een normaal niveau te laten werken… “JAAAHAAAA, nu moet je heel dat bagger stuk nog terug ook, zeiden mijn gedachten plagend tegen me.” Maar goed met meer moed dan energie in mijn benen toch die 3 kilometer terug gelopen naar ’t plein, we hebben er nog over gedacht om de bus te nemen maar we dachten, “What Would Ash Ketchum Do?” bijna een meisje met rood haar van haar fiets getrokken maar dat vonden we toch wat ver gaan…

Eenmaal terug op het plein even lekker op de trap gaan zitten, die betonnen trap heeft nog nooit zo fijn gevoelt onder m’n kontje!

Terwijl ik eindelijk kan genieten van de rust, en de nu al opkomende spierpijn in mijn benen krijg ik een berichtje. Daniel.. DUDE je raad nooit met wie ik sta te praten.

En dat klopte ik had het nooit kunnen raden. Het waren namelijk….!!!

La Melanie 

De Latooys

en YAS! 

Mocht dit je nog niks zeggen, dit is de familie van Gio en ook zelf ook video’s voor YouTube maken. Best leuk om daar eens een praatje mee te maken.

Wat begon als een gezellig praatje monde uit in een gezellig avondje Pokémon vangen!

We zijn zelfs nog even op de foto gegaan! Hieronder het resultaat!

BYT'ers-Kijkduin

Nou goed dit was dus het complete verslag van Kijkduin! Binnenkort ga ik weer op zoek naar een andere hotspot! Mocht je dus nog een goede plek zoals een pretpark of dierentuin of misschien wel de een leuke drukke en gezellige spot bij jou om de hoek weten! Let me know!

Voor nu succes met het vullen van jullie Pokédex en wees voorzichtig!