Ik had me perfect voorbereid, voor mijn vakantie in ons zuidelijke buurland (België) had ik een speciaal een nieuwe simkaart aangeschaft met 1000 mb, zodat ik óók in het buitenland toch minstens af en toe wat Pokémon kon vangen, met goede hoop dat er wel een paar (voor mij) nieuwe te vinden zouden zijn. Met level 21 was ik nog in staat om af en toe een gym over te nemen in mijn woonplaats, en dat hoopte ik vol te kunnen houden.
Maar toen… Werkte mijn internet niet. En van WiFi hebben ze daar waar ik was écht nog niet gehoord.

Opeens moest ik gewoon om me heen kijken en zelf op zoek naar de bezienswaardigheden. Regelmatig schoot door mijn hoofd ‘dit zou een goede Pokéstop zijn!’. Gesprekken die ik voerde gingen niet meer 75% van de tijd over Pokémon, en na een tijdje was het zelfs de moeite niet meer om te klagen over het gebrek aan internet.

Toen ik weer thuis kwam begon het met mijn Pokémon Go app die me vertelde dat ik pas kon spelen na een verplichte update… En daarna? Leek bijna niets anders. De voetjes zijn weg (prima, die deden toch niks) en er is nog steeds geen Articuno gevangen. Ja, ik ben nog steeds level 21 maar HEY! Er zijn nog steeds gyms in de buurt die eigenaars hebben met een level van 20 of lager.

Dus wat heb ik gemist? Niks…

(Maar morgen ga ik toch weer rondlopen en op zoek naar Pokémon, want ergens heb ik het wel een beetje gemist !)