Pokémon Go was een van de grootste hits van 2016. Miljoenen mensen wereldwijd spelen het nog altijd met groot plezier. Het spel is minstens 500 miljoen keer gedownload. Toch hebben de spelers nog wel een aantal wensen wanneer het om de Pokedex gaat. Zo zijn er een aantal Pokémon nog niet beschikbaar. Misschien komt daar komende maand verandering in met de komst van ‘Ditto’.

Komst Ditto tijdens Halloween?

Het gerucht gaat dat Niantic een aantal Pokémon pas introduceert tijdens een bijzondere gelegenheid. Wij denken dat Halloween een goed moment is om Ditto beschikbaar te stellen voor de fans. Deze populaire Pokémon zou een unieke aanvulling zijn van het spel. Fans wachten er in elk geval al maanden op. Niantic zou op deze manier aan hun wensen voldoen. Ze wachten er immers al maanden op.

pokemon-go

Mooie verrassing

Misschien verschijnt deze Halloween Ditto opeens tussen de ‘enge’ Halloween Pokémons zoals Haunter, Gastly, Zubat, Gengar en Drowzee? Het zou ook kunnen dat Ditto wordt geïntroduceerd via een andere Pokemon. Stel je bijvoorbeeld voor dat je een Rattata hebt gevangen. Als grote verrassing verandert deze Pokémon opeens in Ditto!

Waarde van Pokémon’s

Aan de andere kant vinden sommige fans het misschien niet fijn wanneer een waardevolle en unieke Pokémon opeens verandert in een minder waardevolle Ditto. Hoe dan ook is het nog even afwachten wat Niantic voor de fans in petto heeft.