Pokemong GO spawn lijst bekend gemaakt - Pokémon GO Nederland

Pokemong GO spawn lijst bekend gemaakt

Vanaf de start van het razend populaire augmented reality spel Pokemon GO zijn mensen druk bezig met het vinden van de juiste Pokemon. Hiervoor worden legale en illegale manieren gebruikt. Echter is het sinds enkele weken niet meer mogelijk om vals te spelen tijdens het spel Pokemon GO. Daarom is Pokemon Go spawn belangrijker geworden om er achter te komen waar bepaalde Pokemon gevonden kunnen worden. Er is dan ook een lijst bekend gemaakt die de Pokemon spawn frequentie weergeeft. Hierin wordt de frequentie van de Pokemon GO spawn uitgelegd. Dit maakt het voor spelers makkelijker om te zien welke Pokemon je tegen kunt komen.

De Pokemon spawn lijst

De lijst is gemaakt door data te verzamelen van maar liefst meer dan 100 miljoen verschillende datapunten voor een week lang. Voor bijna elke Pokemon is vervolgens het spawn percentage te zien door het om te zetten naar een tabel. De lijst geeft aan hoevaak in 10.000 spawns een bepaalde Pokemon kan gaan spawnen.

Zo is uit de lijst op te maken dat je altijd de grootste kans hebt om overal Pidgeys tegen te komen en Rattata’s. Voor elke 10.000 spawns komt een pidgey 1598 keer voor. Hiermee heeft Pidgey een percentage van 15,98 procent. Na Pidgey heb je de meeste kans om een Rattata tegen te komen. Rattata heeft namelijk een percentage van 13,05 procent en kun je dus per 10.000 spawns 1305 keer tegen.

Uit de analyse van al deze data is ook gebleken dat een Dragonite het minst vaak voorkomt van alle Pokemon. Deze komt slechts in 0,11 procent van de gevallen voor. Daarnaast heeft de lijst nog een leuke eigenschap. Het verzamelen van alle data heeft ook voor de verschillende Pokemon laten zien wat de beste tijd is waarop er een voorkomt. De grootste kans om een Dragonite tegen te komen is om 23:38 in de avond.

Wil je graag meer Pokemon nieuws lezen? Lees dan een van de artikelen hieronder of kijk verder op onze website. Kom alles te weten over Pokemon GO en zorg dat je de beste Pokemon trainer van dit moment wordt.

No Comments Yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *