AdvertentieOp zoek naar de beste Pokemon ROM voor het nieuwe avontuur in Alola? Dan zit je hier goed. Wij geven je de beste Pokemon Sun en Moon rom download, welke je gratis kan spelen met de Citra 3DS Emulator welke werkt op de PC, Mac, Android en IOS. De emulator zit bij de ROM download. Het is compleet gratis om te spelen, klik op de download link van jouw keuze en start met spelen!

Zorg ervoor dat de ROM bestand in de roms map zit en controleer ook de instellingen van de Citra 3Ds Emulator voor het starten vervolgens. Indien je echt een oudere pc hebt, zorg ervoor dat de grafische instellingen niet op het allerhoogste worden gezet. Dit zorgt er namelijk voor dat je beter het spel kan spelen gezien het minder vast zal lopen.

Veel plezier met het spelen in de nieuwe regio van Pokemon, namelijk Alola. De nieuwe avonturen en uitdagingen staan weer klaar voor jou! Pokemon Sun en Moon bieden vele vele nieuwe opties aan en zoals altijd weer vele nieuwe Pokemon! Maar ook leuk is dat een aantal klassieke Pokemon een nieuwe vorm hebben gekregen, nieuwe moves en aanvallen en nog veel meer in het spel. Ook voor het eerst is het spel te spelen in 9 verschillende talen vanaf het begin.

Start nu met spelen. Kies je favoriete starter:

  • Litten
  • Poplio
  • Rowlet

En ga het nieuwe avontuur aan. Vecht tegen de nieuwe gym leaders, maar ook nieuwe sterke Pokemon. Ook hebben ze een unieke functie toegevoegd zoals de naam ‘Moon’ al doet vermoeden. Elke 12 uur shift het spel en kun je op basis van die tijd andere Pokemon tegen komen. Waar wacht je nog op? Start met spelen op de PC of de Gameboy (GBA) en download de ROM.

pokemon-sun-and-moon-rom