Hellendoorn

Er zijn al meerdere Pokémon go evenementen in Nederland geweest met een groot succes. Natuurlijk is het leuk om Pokémon te vangen in je eigen omgeving, maar de gezelligheid bij een Pokémon go evenement zijn ongekend.

Tijdens een evenement staan de lure modules de gehele dag aan en ontmoet je vele andere Pokémon trainers. Vaak heerst er een hele relaxte sfeer en is het erg leuk om te zien hoe mensen van alle leeftijden het spel spelen. Soms zie je zelfs opa’s en oma’s samen met hun kleinkinderen Pokémon go spelen.

Avonturenpark Hellendoorn houdt in het weekend van 17 en 18 september een Pokémon go weekend. Naast dat er enorm veel Pokémon go fans in het attractiepark zullen zijn om te profiteren van de lure modules is er ook nog een speciale kortingsactie. Uiteraard zullen alle attracties en shows gewoon toegankelijk zijn.

Er is namelijk 10 euro korting per persoon op de entreebewijzen speciaal voor het Pokémon go evenement. De tickets kunnen eenvoudig online besteld worden. (bestellen kan hier)

De lure modules zullen tijdens het gehele weekend aan worden gezet. In het park zijn verschillende Pokéstops en gyms verspreid te vinden. Hierdoor kun je naast gebruik te maken van de 30 topattracties en vele shows ook je Pokédex aanvullen en andere Pokémon go trainers ontmoeten.

Door online te bestellen ontvang jij direct de 10 euro korting per entreebewijs voor dit Pokémon go weekend. Neem een kijkje op de website van Hellendoorn voor meer informatie over dit evenement.

Bij welke Pokémon go evenementen ben jij al geweest? En ben jij van plan om naar het evenement in Hellendoorn te gaan?