Het ziet ernaar uit dat de eerste grote update heeft plaatsgevonden. Via de store kan je de app updaten en dan zal je al snel heel wat verschillen merken.

Vele interfaces zijn veranderd.

  • Het tranferen van een Pokémon gaat niet niet meer via de knop onderaan in je scherm, maar klik op je Pokémon en rechtsonder zie je een knop die je twee opties geeft: Transfer en Favoriet.
  • Ook zijn de lettertypes een beetje veranderd in je Pokémon menu.
  • Mijn Pokédex werkt nu ook echt. Eerst kon ik de tekst niet lezen en swipte hij automatisch naar nummer 1. Nu kan je alles goed bekijken en zelfs kijken naar de evoluties van je Pokémon als je die nog niet hebt.
  • Het vangen van Pokémon gaat ook iets soepeler merk ik.
  • De voetstapjes zijn nu helemaal verdwenen.

Andere grote update is dat je je avatar kan aanpassen.

De badges hebben allemaal een ander plaatje gekregen.

 

Ja het ziet er allemaal goed uit! Morgen weer het veld in. Ik hoorde namelijk dat heel wat nesten veranderd zijn.

Train on en Adishatz

Mikmans

 

 

Mensen met vragen: Ik probeer ze altijd te beantwoorden, maar ik werk niet voor een van de bedrijven. Ik lees alleen het nieuws en verspreid het weer. 9 van de 10 keer kan ik niet je vraag beantwoorden. Mocht je een vraag hebben over inloggen/account kwijt/je vind bepaalde functies niet meer dan kan je het beste naar het forum. Daar zijn mensen met meer kennis dan ik. Vaak helpt het ook om nog eens een tweede keer goed te kijken. Zolang ik niet de zelfde problemen ondervind kan ik jullie niet helpen, want ik kan je scherm niet zien.