drie teams

Er zijn al meerdere Pokéblogs voorbij gekomen over het communiceren binnen teams. Binnen de teams met Pokémon go is het, het handigst als je met je teamgenoten van dezelfde locatie wilt praten. Maar wat als je jouw team in een ander stad of dorp wilt gaan helpen? Hoe kun je het beste communiceren binnen de teams?

Wij hebben nu een “Beta” privé-forum opgezet die beheert en gebruikt kunnen worden per team.  Op het forum van Pokémongofans.nl hebben we hier een plek voor aangemaakt. Pas als je bent aangemeld bij een team krijg jij toegang tot het gesloten sub-forum.  Als we zien dat hier voldoende animo voor is zullen wij dit sub forum blijven hosten.

In het kort:

  • Aanmelden op het forum
  • PB naar beheer (Later naar moderators per team) met het team waar je inzit
  • Je krijgt toegang tot het privé forum van jouw team

Hier kunnen vervolgens topics, sub fora etc. per locatie gemaakt worden. Ook kunnen er over andere onderwerpen gepraat worden zonder dat de andere teams het zien. Hierdoor blijft alles overzichtelijk en kunnen evenementen eenvoudig geplant worden.

We blijven dit forum hosten als er voldoende teams hiervan gebruik willen maken. Heb jij al een FB groep, whatsapp groep of ander communicatie systeem en wil je gebruik maken van het gesloten forum? Dan kunnen we jou moderator van het team maken. Stuur ons dan een email naar info@pokemongofans.nl.  Ook als je het gewoon leuk lijkt om moderator van jouw team te worden, mag je ons een mail sturen.

We hopen op deze manier een goede bijdrage te leveren aan de Pokémon go community in Nederland!

Bekijk voor meer informatie: http://forum.pokemongofans.nl/teams-f11/prive-forum-per-team-t568.html