Het is bijna zo ver dat je gebruik kunt maken van de handige accessoire Pokemon GO Plus voor je smartphone. Dit is een handige wearable waarmee het makkelijker wordt om Pokemon GO te spelen. De accessoire koppel je via bluetooth met je smartphone. Vervolgens hoef je je smartphone niet meer uit je broekzak te halen wanneer je over straat loopt. Wanneer je namelijk Pokemon tegenkomt dan worden deze automatisch gevangen door de Pokemon GO Plus gadget. Inmiddels is er echter al meer bekend over de Pokemon GO Plus en is het bekend dat deze gadget alleen normale Pokéballen gebruikt om Pokemon te vangen. Hieronder lees je er meer over.

Ervaringen over de Pokemon GO Plus

Veel fanatieke Pokemon trainers zitten al een lange tijd te wachten op de gadget. Het is namelijk al lang bekend dat deze gadget beschikbaar zal komen en vanaf dit weekend zal de gadget in Nederland te koop zijn. Inmiddels zijn er al een aantal mensen die over de gadget beschikken en is er ook bekend geworden dat de Pokemon GO Plus alleen normale Pokéballs gooit om een poging te doen om de Pokemon te vangen. Hierdoor heb je dus de kans dat je zeldzame Pokemon tegenkomt, maar ze niet vangt, omdat er niet de juiste Pokéball voor is gebruikt.

Echter kunnen we ook goed nieuws vertellen over de gadget. Dat is dat de Pokemon GO Plus wel de afgelegde afstand goed bijhoudt. Je buddy Pokemon en je eieren kunnen hierdoor profiteren. Tijdens het lopen verzamel je namelijk candy voor je Pokemon. Daarnaast is al gebleken dat de gadget op een goede manier blijft werken, ook wanneer je je telefoon hebt vergrendeld. Wanneer jij je telefoon vergrendeld hebt in de broekzak dan worden er nog steeds Pokemon gevangen tijdens het lopen. Let hier dus wel op dat er de hele tijd alleen normale Pokéballen worden gebruikt. Een Charizard of andere zeldzame Pokemon kunnen dus sneller worden misgelopen. Nog een voordeel is dat de batterij van je telefoon minder snel leeg zal gaan. Je hoeft niet de hele tijd het scherm van je telefoon te gebruiken, waardoor deze normaal snel leeg kan gaan.

Vanaf dit weekend kan ook jij op deze manier Pokemon gaan vangen met deze gave en handige gadget. Hierdoor kom je weer een stukje dichterbij om alle Pokemon te vangen die er zijn. Om nog meer Pokemon te vangen kun je ook onze tips en trucs lezen.