Pokemon go armbandEen hulpmiddel om een betere Pokemon meester te worden in de reality game is de Pokemon go plus armband. Met deze armband kun jij het spel beter spelen en er meer uithalen. De “smartwatch” is geen must om dit spel te spelen, als je deze niet wilt aanschaffen kun je van dezelfde functies binnen het spel gebruik maken. In dit artikel zullen we meer informatie geven over de functionaliteiten en het gebruik van de armband.

ProductLeverdatumPrijsMeer informatie
Go PlusDirect leverbaar€44.99Open Webshop
Go PlusUitverkocht€nvtOpen Webshop
Go PlusUitverkocht€nvtOpen Webshop
Go PlusUitverkocht€nvtOpen Webshop
Go PlusUitverkocht€nvtOpen Webshop

Pokemon GO plus kopen

Pokemon-go-plus-verpakkingAls je de Pokemon Go plus kopen wilt kan dit gewoon online. Momenteel kan er alleen nog maar een pre-order geplaatst worden bij diverse bekende weshops.  De Go Plus in september namelijk uit. Maar door de populariteit zal deze snel uitverkocht raken, het is dus slim om te pre-orderen zodat je verzekerd bent van de Go Plus als deze uitkomt.

Zodra er meer verkooppunten zijn zullen we deze uiteraard publiceren op deze pagina. Houd de pagina daarom goed in de gaten.

ProductLeverdatumPrijsMeer informatie
Go PlusDirect leverbaar€44.99Open Webshop
Go PlusUitverkocht€nvtOpen Webshop
Go PlusUitverkocht€nvtOpen Webshop
Go PlusUitverkocht€nvtOpen Webshop
Go PlusUitverkocht€nvtOpen Webshop

Bekijk hier waar je andere Pokemon Go accessoires kunt kopen zoals, petten, shirts en meer in Nederland.

De functionaliteiten

Zoals je weet kun je overal ter wereld Pokemon tegen komen. Om te weten of er een Pokemon bij je in de buurt is kun je natuurlijk de game openen, maar het is niet ideaal om de hele dag het spel te openen. Om toch op de hoogte te blijven van Pokemons die bij jou in de buurt zijn is er een gadget beschikbaar gemaakt. Ook zal je kleine besturingen kunnen verrichten op de armband zoals het gooien van een Pokebal.

De armband draag je om je pols heen zoals een horloge. Door middel van een Bluetooth verbinding staat de armband in contact met je Android of iOs toestel. Als er iets in de buurt gebeurd, zoals het langs lopen van een Pokemon word je gewaarschuwd. Je kunt de armband instellen dat er een trilfunctie gebruikt wordt om jou te waarschuwen of het LED- lampje kan gaan knipperen.

Door deze gadget kun je dus de hele dag het spel spelen zonder er actief mee bezig te zijn. Pas zodra je armband af gaat weet je dat de actie kan beginnen.

De stijl

De armband ziet er uit als een stijlvolle gadget en bestaat ui een blauw met wit en rood bandje waarop een Pokebal staat. De armband is te grote van een horloge, de Pokebal heeft de grote van een gemiddelde klok. Het bandje is verstelbaar waardoor hij op verschillende polsdiktes gedragen kan worden. Of er nog andere kleuren en modellen van de armband zullen komen is nog niet bekend.

De Pokemon Go plus armband prijs

De prijs van de armband is € 39,99 en kan je nu pre-orderen. Naar verwachting van Nintendo zal deze eind juli of in augustus ergens uitkomen. Grote kans dat de armband ook uitverkocht gaat raken door de ongekende populariteit in Nederland. Nog nooit zijn er zoveel app downloads en spelers geweest, wat ook zal zorgen dat de Go Plus enorm veel gekocht gaat worden. Het is verstandig om te pre-orderen als je er gegarandeerd één wilt bij de uitkomst.

Update: Amazon, Bol.com en Mediamarkt hebben de Go Plus al uitverkocht. Op dit moment alleen nog verkrijgbaar bij de drie webshops die wij hierboven noemen.