Nieuwsoverzicht OktoberVorige maand kondigde Nintendo aan dat er aan het spel Pokémon Go gewerkt wordt wat begin 2016 uit moet komen. De Pokémon fans reageerde hier enorm blij op zo blijkt uit de berichten die op social media en verschillende nieuwswebsites verschenen.

Er gingen allemaal verhalen rond over mogelijke invullingen van het spel. We zijn nu een maand verder, maar wat weten we inmiddels meer over het Pokémon spel? In dit artikel kijken we naar de nieuwsberichten over dit spel van afgelopen maand.

Investeringsronde Pokémon Go

Niantic de ontwikkelaars van het spel hebben een investering van maar liefst 30 miljoen dollar gekregen van Google, Nintendo en The Pokemon Company om het spel beter te laten maken. Als eerst hebben ze een bedrag van 20 miljoen dollar binnen gehaald, mochten ze de gestelde doelstellingen halen dan krijgt het team van ontwikkelaars nog eens 10 miljoen extra. Het spel gaat gebruikt worden om de gameplay te verbeteren. Bron: The post online.

Weinig nieuws

Over de verdere inhoud van het spel en de beta versie is helaas nog maar weinig extra nieuws bekend gemaakt.We hopen daarom dan ook dat we in de maand november meer informatie over deze game zullen ontvangen. Houdt onze website daarom in de gaten en blijf op de hoogte via social media.