Hallo mijn naam is Dave en ook ik ben het avontuur aangegaan met Pokemon Go.

Ook al gaan de geruchten rond dat als je de game “illegaal” (via APK of iets) gedownload hebt dat je dan een permanente ban krijgt blijf ik dit fantastische spel spelen.

Ik probeer jullie met mijn verhalen zo leuk mogelijk mee te nemen met de avonturen die ik mee maak in Pokemon Go.

Nadat ik het spel had gedownload heb ik het spel eerst maar eens opgestart waarbij ik bij het eerste scherm terecht kwam. Inloggen via google of inloggen via Pokemon zelf. Ik koos ervoor om mijn pokemon account te gebruiken. Nadat ik na een paar mislukte inlog pogingen ingelogd was heb ik mijn character helemaal ingesteld en was ik klaar voor het avontuur.

De kaart met mijn character erop kwam in beeld en ik probeerde wat knoppen uit. De knop die het meeste bij mij opviel was de pokeball in het midden. Wanneer je hier op klikt kom je in je inventaris menu, hier zie je wat je allemaal in bezit heb zoal pokemons als items. De items waarmee je begint zijn een handvol pokeballen, 2x incense, een camera en een egg incubator.

Pokeball: Ik denk dat iedereen weet wat een pokeball is. Het is een bal die je gooit naar de pokemon om deze te kunnen vangen.

Incense: Dit is een voorwerp dat ervoor zorgt dat er voor 30 minuten lang pokemons meer naar je toe getrokken worden.

Camera: Dit is een feature in de game, wanneer je een pokemon aan het vangen bent kan je op het camera icoon drukken om een foto te maken van de pokemon met het achtergrond beeld waar je naartoe richt.

Egg incubator: Door middel van pokestops krijg je nieuwe items zoals pokeballs en eieren. Wanneer je een ei vind kan je deze in de egg incubator doen om het ei uit te broeden.

mochten jullie nou vragen hebben over specifieke items in het spel dan kunnen jullie dat in de comments aan mij vragen.

Voor nu is dit even het begin van mijn avontuur en probeer ik zo snel mogelijk het volgende deel online te zetten.

later!!