Eerder werd al bekend dat je in het spel Pokémon go kunt betalen met Pokécoins. De Pokécoins kunnen gekocht worden voor echt geld waarmee je in de app aankopen kunt doen. Vandaag werd er meer informatie bekend gemaakt over de Pokécoins. 

Pokecoins kopen: De prijslijst

Pokecoins

Met de Pokécoins kun je allerlei items zoals Pokéballs kopen waardoor je sneller een betere Pokémontrainer wordt. De prijzen zijn als volgt:

€1.09 voor 100 Pokécoins tot maximaal €109.99 voor 14.500 Pokémunten. 20 Pokéballen kosten zo’n 100 Pokécoins. Daarnaast zijn er nog vele opties die je kunt kopen met de munten. Zo kun je meer ruimte in je tas kopen voor 500 munten en is het mogelijk om pokemon naar jou toe te lokken voor 30 minuten voor 80 munten. Ook zullen er speciale deals zijn waarmee je goedkoper uit kunt zijn.

Gratis Pokécoins ?

Voor veel spelers is het toch wel een beetje een tegenvaller dat Pokécoins geld kosten. Is er dus ook een manier om gratis Pokécoins te krijgen? Gratis Pokécoins zijn zeer zeker mogelijk. In het spel zijn er namelijk volop opties om deze gratis te verkrijgen. Zo krijg je coins door een gym te verdedigen en krijg je ook zak geld van Professor Oak. Ook zijn er genoeg plekken waar je gratis items kunt verkrijgen. Het spel is dus nog steeds erg goed te spelen als je geen echt geld wilt investeren in het spel. Iemand die wel pokecoins kopen gaat, heeft dus echter wel een stap voor op de gratis spelers.

Ook zullen er een aantal opties beschikbaar zijn die exclusief zijn voor betaalde spelers. Wij zijn benieuwd, wat vind jij van de microtransacties in het spel? Laat het ons weten door middel van een reactie!