Wil jij jouw ervaringen in Pokémon Go straks delen met andere Pokémon fans? Meld je dan aan als PokéBlogger op de #1 Pokémon Go fanwebsite van Nederland. Wij geven jou een podium om duizenden bezoekers te bereiken met jouw avonturen in dit spel.

Registreren kan via deze link. Jij kan jouw beste tips en trics uit Pokémon go delen. Je artikelen worden geplaatst in de categorie Pokéblogs en worden ook op de homepage geplaatst. Ook mag je guides, tips en over andere gerelateerde Pokémon onderwerpen schrijven. Let wel even op of er nog niet al over geschreven is. Inmiddels zijn er meer dan 15 Pokébloggers actief. Kies daarom specifieke onderwerpen om over te schrijven en licht deze volledig uit. Denk hierbij aan de volgende onderwerpen:

  • Hoe werkt de registratie bij Pokémon go?
  • Hoe kun je je wachtwoord opvragen?
  • Hoe bepaal je bij welk team je komt?Pokemon blogger
  • Wat zijn de voordelen van elk team?
  • Hoe is de pokemon sfeer in jouw stad/ locatie?
  • Wat doet een bepaald item/ functie in het spel?
  • Dit waren slechts een aantal voorbeelden, natuurlijk is creativiteit onder de Pokébloggers belangrijk en wordt jou inbreng altijd gewaardeerd!

Ben je al Pokéblogger? Inloggen kan hier

Waarom Pokébloggen?

Pokémon go is de smartphone app met als doel om de beste Pokémon trainer te worden. Als Pokéblogger krijg jij de kans om je tips te delen met andere fans. Je eigen avonturen kun je beschrijven op het subforum. Daarnaast maak jij deel uit van de grootste Pokémon go community van Nederland. Ontmoet andere fans en wissel tips en trucs met elkaar uit.

Daarnaast krijgen Pokébloggers die 10 behulpzame Pokéblogs schrijven een gratis Go Plus van ons thuis gestuurd! Een behulpzame Pokéblog is bijvoorbeeld het schrijven van een handleiding of diepe en inhoudelijke tips van het spel. De blog moet echt waarde toevoegen voor bezoekers van Pokémongofans.nl.

Hoe werkt het?

Het registreren is heel eenvoudig. Via deze link kun je je registreren. Verzin een gebruikersnaam (deze naam wordt ook zichtbaar onder de blogs die je schrijft en op het forum) en vul je email adres in. Vervolgens wordt een mail gestuurd met jouw wachtwoord.
Dashboard-pokeblog
Als je inlogt zie je aan de linkerkant het Pokéblogger dashboard. Als je op profiel klikt kun je je profiel gegevens wijzigen. Je kunt hier je wachtwoord wijzigen en een stukje over jezelf schrijven die onder de artikelen komt te staan. Ook is het mogelijk om een profielfoto in te stellen.

Het schrijven van een blog

Het schrijven van een blog is ook vrij eenvoudig. Binnen het dashboard klik je op berichten en vervolgens op nieuw bericht. Verzin een titel en begin met het schrijven van de blog. Zorg dat andere lezers ook iets hebben aan de blog. Dus beschrijf jouw ervaringen of omschrijf tips en trucs die je kunt inzetten om een betere Pokémon trainer te worden. Korte berichten of berichten zonder echte inhoud heeft niemand wat aan.

Als het je eerste artikel is ben je nog niet bevoegd om afbeeldingen toe te voegen en berichten direct op de website te publiceren. De redactie zou eerst het artikel door lezen en hem vervolgens publiceren of je een aantal tips geven voor verbetering. Wil je afbeeldingen toevoegen in het bericht? Stuur dan de afbeeldingen naar info@pokemongofans.nl, wij zorgen er dan voor dat de afbeeldingen geplaatst worden.

Als je je al bewezen hebt als Pokéblogger geven wij jou meer rechten voor de website. Zo wordt het mogelijk om blogs direct te publiceren en ook mag je zelf afbeeldingen uploaden.

Enthousiast geworden? Meld je dan vandaag nog aan en deel je Pokémon kennis!