Nog enkele weken en het is weer Kerst. Wij kunnen niet wachten, want er staat weer een Pokémon Go evenement op stapel! Onlangs maakte Niantic bekend dat het in december een speciaal kerstevenement organiseert. Waarschijnlijk vindt tijdens kerst eindelijk de release van de tweede generatie Pokémon plaats. Ook volgen er in de maand december een aantal nieuwe updates.

Nieuwe Pokémon tijdens kerstevenement

Spelers kunnen dankzij de release van ‘Gen 2’ genieten van een aantal nieuwe Pokémon, waaronder Baby Pikachu, Umbreon en Slowking. Ook Pichu, Espeon en Umbreon maken hoogstwaarschijnlijk hun opwachting. Het is het wederom goed nieuws, nadat Ditto zich tijdens Thanksgiving waarschijnlijk eindelijk liet zien. Deze Pokémon werd door spelers onder andere gevangen als pidgey en ratata. Heb jij Ditto al gevangen?

Updates in december

Het kerstevenement van Pokémon Go lijkt waarschijnlijk veel op het recente Halloween en Thanksgiving evenement. Spelers krijgen tijdens deze periode meer candy’s voor het vangen van Pokémon. Tijdens de update in december komen er waarschijnlijk zo’n honderd nieuwe Pokémon bij en wordt het mogelijk om tegen andere spelers te spelers. Ook kun je op korte termijn Pokémon ruilen. Niantic heeft dit nieuws echter nog niet bevestigd.