Het is zover, ontwikkelaar Niantic heeft een update uitgebracht aan Pokémon Go op 13 december. Deze update houdt in dat er meer nieuwe Pokémon zijn uitgekomen. Twee bekende Pokémon zijn Pichu, die uiteindelijk tot de Pikachu kan evolueren. En de bekende Togepi. Goed om te weten is dat beide Pokémon alleen verkregen kunnen worden door eieren uit te broeden in het spel.

Maar naast deze Pokémon zijn er meer in het spel gebracht, al verteld Niantic niet allemaal welke. Maar diverse spelers hebben al een aantal Pokémon ontdekt, zo zijn onder andere de volgende babypokémon in het spel nu verkrijgbaar: Cleffa, Iglybuff en Elekid. Allemaal te krijgen via eieren. Niantic is nog niet gestopt met het uitbrengen van updates, er is aangegeven dat de komende maanden meer nieuwe Pokémon uitkomen.

Daarnaast kan je tot 29 december nu een kerstversie van Pikachu ontvangen. Deze actie is tot 29 december. Pikachu heeft hier een kerstmuts op. Heb jij hem al gespot en gevangen? Laat het weten in de reactie! Ook waar je hem bent tegen gekomen.