Opzoek naar informatie over Pokémon go in Gouda? Op deze pagina houden wij de Pokéstops, Gyms en informatie bij uit Gouda.  Wij doen er alles aan om de informatie zo actueel mogelijk te houden. Jouw bijdrage kan hier altijd bij helpen.

Pokémon go Gouda

Let op: Door de grootte van de map kan het enkele seconde (tot 30 seconde) duren voordat hij compleet geladen is. Zoom in op jouw stad om het overzicht te bekijken.

De map is met zorg samengesteld door meerdere gebruikers. Heb jij een Pokéstop of gym op deze locatie gevonden die er niet tussen staat? Of zit er een fout in deze map? Laat een reactie achter om hem aan te vullen. Het team van Pokémongofans.nl zou deze verder aanvullen.

In Gouda heb je eigenlijk alleen maar pokestops in jdk het centrum en daarom heen, maar in het centrum is het best druk. Dus wil je gewoon lekker rustig met je maatje of gewoon alleen pokemons gaan vangen en pokestops gaan farmen, dan is het gemeente park een hele goede optie. Het park dat naast het station staat, wat vrij bekend is in Gouda en omstreken heeft ongeveer 10 pokestops. Ze staan in een cirkelvorm dus je kunt gewoon rondjes lopen. En als je rondje klaar is. Zijn de pokestops weer te gebruiken dus het is een lopende band aan pokeballs en potions :D. Daarnaast zitten er Bij het station zelf ongeveer 5 en bij het park 2 gyms.

— fratoetje

Heb jij aanvullingen voor deze pagina? Help mee, laat een reactie achter en houdt de pagina up to date.

Populaire Pokéblogs