Op deze pagina geven we je informatie over Pokémon go level 8. Welke beloningen krijg je door het behalen van dit level? En belangrijker nog, welke tips hebben wij voor je om gemakkelijker door dit level heen te komen. Je leest het op deze pagina.

Pokémon go level 8

Vanaf level 8 kun je voor het eerst een Razz Berry gebruiken. Deze is erg handig voor als je sterke Pokémon wilt vangen. De Razz Berry zou de Pokémon “Verdoven” waardoor de kans dat je hem vangt vergroot wordt. Om van level 8 door te gaan naar level 9 heb je 8000xp nodig. Als beloning voor het afsluiten van level 8 ontvang je de volgende items:

  • 15 Pokéballs
  • 10 potions
  • 5 revives
  • 10 razz berry
  • 1 lure modulator

Het krijgen van experience

Om naar het volgende level te gaan is het behalen van experience (XP) dus erg belangrijk. Hieronder hebben wij een overzicht geplaatst van de XP per activiteit.

Vang een Pokémon: 100XP
Vang bonus:
-Nice: 10XP
-Great: 50XP
-Excellent: 100XP
-Curveball: 10XP
Ei Laten uitkomen
-2 KM: 200XP
-5 KM: 500XP
-10 KM: 1000XP
Evolueren Pokémon: 500XP
Registreren van een Pokémon in Pokédex: 500XP
Check een Pokéstop: 100XP
Trainen bij een gym: Wisselend
Battle bij een gym: Wisselend

Tips voor meer experience

Als Pokémontrainer wil je natuurlijk sneller experience halen zodat je naar het volgende level kunt gaan. Hoe hoger je level is hoe zeldzamere Pokémon je tegen kunt komen en hoe meer functies in het spel voor jou beschikbaar worden. Wij hebben een aantal tips voor jou om meer XP te krijgen.

Tip 1: Gebruik de lucky egg
De lucky egg is een item in het spel waarmee je een half uur lang dubbele XP krijgt. Je kunt je dus wel voorstellen dat je in deze 30 minuten veel sneller kunt trainen en levels omhoog kunt gaan.

Tip 2:Gebruik incense of de lure module
Met deze items komen er meer Pokémon bij jou in de buurt. Zoals je in het XP overzicht kunt zien heeft het vangen en tegen komen van nieuwe Pokémon een goede beloning. Met deze items wordt het krijgen van XP dus eenvoudiger.

Praat mee

Dit artikel is met zorg samengesteld door een van onze Pokébloggers.
Heb je vragen over level 8? Of heb je een toevoeging aan dit artikel?Laat het ons weten & Praat mee in de reacties!

Populaire Pokéblogs