Breaking! Pokémon GO nu in Duitsland verkrijgbaar. Dus andere landen in de EU (sorry Verenigd Koninkrijk) zullen binnenkort ook via de legale weg Pokémon GO kunnen spelen!

Dit en nog een paar andere kleine dingetjes in mijn blog vandaag.

 

-Ik heb ergens gelezen dat er de Johto generatie in december wordt toegevoegd.

Legendarische Pokémon worden gereserveerd voor speciale evenementen, waarbij de 3 teams het tegen elkaar op zullen nemen. Het winnende team krijgt dan de gewonnen Pokémon. Dat betekent dus dat iedereen van dat team de Pokémon krijgt.

-Niantic Inc. gaat wat aan de grote hoeveelheden Pidgey en Rattata doen.

-Blijkbaar zijn er zeldzamere Pokémon te vinden aan het strand.

-Het ruilsysteem zal binnenkort aan het spel worden toegevoegd.

 

Gisteren ben ik met een vriend op stap gegaan en heb wat dingen opgemerkt. Namelijk dat we altijd dezelfde Pokémon tegen kwamen, maar dat de CP altijd verschilde. Hij is namelijk lvl5 en ik lvl15. Dus bijvoorbeeld een Staryu van CP93 kwam hij tegen en de mijne was bijna 100 CP sterker.

Ik heb nu bijna 50 verschillende Pokémon en mijn sterkste is een Hypno met een CP van 714. Nou is dit echt nog sterk vergeleken met de Pokémon in verschillende gyms. Zo zag ik een Lapras met meer dan 1200 CP! Het gaat echt hard!

 

Deze keer een iets kortere blog, maar ik wilde wat ruimte overlaten voor discussie over het nieuws. Dus laat een reactie achter en ik reageer zo snel mogelijk.

 

Train on en Adishatz!

Mikmans