Hee allemaal!

Ik heb weer een flinke tijd in het veld gelopen en van alles ontdekt wat ik graag met jullie wil delen.

 

Doordat ik de afgelopen dagen non-stop Pokémon ving en op stap ging naar gyms had ik weinig Pokéstops gezien. En dat was te zien aan het aantal Pokéballs die ik had. Helemaal niks meer. Dus maar het centrum ingegaan en flink wat Pokéstops gevonden. Maar ik zag ook heel veel andere spelers! De gevechten om de gyms waren volop aan de gang!

Op Utrecht Centraal was een gym die ontzettend slecht bereikbaar was. Door de werkzaamheden was het bijna onmogelijk om in de radius te komen. Door wat heen en weer geloop kon ik er een Pokémon achter laten, want de gym was al van Team Mystic. Ik heb ook mijn eerste vuur en elektriciteit Pokémon binnen via eieren. Een Ponyta en een Voltorb! Maar mijn batterij was al snel op. Daarom heb ik deze keer wat extra’s.

Vindbaarheid

Een afbeelding van hoe vaak een bepaalde Pokémon voorkomt. Nou zit ik op een Lickitung nest, maar ik heb hem nog niet op een andere plek gezien.

Eeveelution

Een ander bericht was een uitleg over hoe de Eevee’s evolueren. Volgens deze persoon die het uitvoerig heeft getest evolueert de Eevee die als tweede aanval Body Slam kent in een Jolteon. Kent de Eevee swift dan zal die evolueren in een Vaporeon en Flareon komt van een Eevee die Dig kent.

Nou heb ik dit niet kunnen bevestigen, want ik heb nog maar een Eevee CP328 met 11 candy die swift kent. Als ik genoeg candy heb dan zal ik dan vertellen.

 

Morgen ga ik het eens bekijken in een andere stad. Eens kijken wat het verschil gaat zijn.

 

Voor nu train on en Adishatz!

Mikmans