Hee allemaal!

 

Hoe gaaf is dit spel!? Ik kan niet wachten tot het officieel uit is en er minder tot geen server problemen zijn. Want om nou eerlijk te zijn, die server problemen zijn erg vervelend. We zijn allemaal zo enthousiast en willen het zo graag spelen dat we het spel overbelasten haha. Achja. Dan kan Niantic zien dat ze er snel werk van moeten maken om alles te fixen.

 

Ik ben weer wat opmerkelijke dingen tegen gekomen toen ik in het veld was. Zo heb ik bijvoorbeeld een Lickitung gevangen met HP 56, CP200 en twee aanvallen: Zen Headbutt (psychic, kracht 15) en Hyper Beam (normal, 70 kracht). De andere had HP59, CP234 en twee aanvallen: Lick (ghost, kracht 10) en Stomp (Normal, kracht 25). Nou heb ik de Lickitung met Hyper Beam een power up gegeven. Hiervoor moest ik 600 stardust en 1 candy betalen. Hij is nu 22 CP en 3 HP omhoog gegaan. Dat betekent dus dat ze nu evenveel HP hebben, maar de Hyper Beam Lickitung kan veel sterker worden en heeft ook sterkere aanvallen. Dit is toch iets waar we rekening mee moeten mee gaan houden.

 

Er zijn een stuk of 6 gyms die ik vanuit mijn huis kan zien op de kaart en het is constant een gevecht tussen Instinct (geel) en Mystic (blauw), maar Mystic heeft al een gym van lvl4 bij de Galgenwaard! Ik kwam daar aan en zag dat ik geen Pokémon kon achterlaten omdat de gym al vol zat voor zijn lvl. Dus ik ging er trainen om het prestige lvl van 6000 op te schroeven naar 8000 zodat de gym lvl 4 zou worden en ik er een Pokémon achter zou kunnen laten. Mijn Raticate CP301 had geen moeite met de Magneton, want ik kon de aanval dig gebruiken. It’s super effective! Het kan al zijn dat de gym weer veroverd is, want dat gaat heel snel!

Nadat ik de gym bij de Galgenwaard verliet zag ik een man flink op zijn telefoonscherm tikken vanuit zijn auto. Ik dacht huh, is er nu al een uitdager? Dus ik keek naar het scherm en zag inderdaad dat de gym in gevecht was. Je ziet dat stofwolken, bliksemschichten en vuur. Maar na een tijdje liep de man weg. Dus hopelijk was hij ook Team Mystic of was de gym te sterk voor hem haha.

 

Vandaag ben ik nog niet het veld ingegaan, maar zit ik achter mijn bureau met Pokémon GO aan. Ondertussen heb ik al 1 km gelopen. Doordat de GPS de hele tijd mijn positie aan het bepalen is en soms is dat 20 meter noordelijk of zuidelijk dan ik werkelijk zit. Zo kan ik al zittend mijn eieren broeden. Na het avondmaal zal ik weer op pad gaan naar de gyms in de buurt. Ik zie dat we al een andere lvl4 gym hebben. En ik wacht nog steeds op die ene Pidgey die voor mijn deur komt, want dan heb ik genoeg candy om mijn Pidgeotto te laten evolueren naar een Pidgeot!

 

Zo dat was het voor nu, er is nog zo veel meer te vertellen, maar ik ben ook benieuwd naar jullie verhalen. Dus laat een reactie achter en dan neem ik de tijd om ze te lezen;)

Train on en Adishatz!

Mikmans

 

PS: Ondertussen nu ik wacht op de beoordeling van mijn blog heb ik mijn Pidgeotto geëvolueerd naar een Pidgeot CP532!