Hier ben ik weer hoor. Tijd om weer eens wat te vertellen wat ik in het veld heb meegemaakt.

Om te beginnen heb ik een goede vakantie gehad op Schiermonnikoog. Qua weer, maar ook qua Pokédex. Ondertussen zit ik op 80 verschillende Pokémon en lvl19. Mijn neef die de laatste twee dagen er ook was is net iets hoger. Maar hij werd helemaal gek van al die verschillende Pokémon die we tegenkwamen op het eiland. De nesten van de verschillende Pokémon worden op plekken geplaatst gebaseerd op klimaat. Ik denk doordat een eiland zoveel microklimaten heeft: Zand, bos, water, grassen dat er zoveel verschillende Pokémon zijn. Ik kwam bijvoorbeeld midden op het eiland een Parasect tegen maar op het strand in het noorden waren er water Pokémon en aan de west kant waren er vuur en steen Pokémon.

Kruispunt

Deze screenshot is genomen aan de westkant van het eiland. Op een gegeven moment zagen we een Growlithe op onze radar en die moesten we vinden! We moesten er wel flink wat moeite voor doen, over paadjes die niet gemaakt waren voor fietsers en toen we hem eenmaal hadden gevonden op dit kruispunt kwamen er opeens nog 4 Pokémon tevoorschijn. De screenshot is genomen na het vangen van Growlithe, ik kon geen risico’s nemen haha.

Blocked

De Rhyhorn blokkeerde ons de weg, maar we hebben hem gevangen net zoals de Mankey, Tentacool en Poliwag.

 

Sinds ik weer terug ben in Utrecht heb ik niet echt veel gespeeld. Ik ben wel twee keer over de Utrechtse grachten gelopen en elke keer als ik dat doe komt er iets fantastisch. De eerste keer vond ik een Dragonair met een 700+ CP. Maar bij de tweede keer werd ik nog aangenamer verrast. Wat kan er nou beter zijn dan een Dragonair? Nou voor mij is dat een Kabuto.

Kabuto

Op Schiermonnikoog heb ik een Kabuto proberen te vinden die op mijn radar verscheen, maar ik kon hem gewoon niet vinden. Nu ik hem toch heb ben ik zo blij! Fossiel Pokémon zijn wel mijn favoriet.

Een ding waar ik per ongeluk achterkwam: je kan je Pokémon ronddraaien op het scherm xD. Dat wist ik nog niet haha.

Ik heb ondertussen ook genoeg Eevee’s gevangen voor mijn eerste Eeveelution:

Vaporeon

Ja ik heb Rainer trick gebruikt voor mijn Vaporeon. 1321CP ik zeg, niet slecht haha.

Nog een gebeurtenis en dan sluit ik weer af. Op de weg terug naar huis toen we in de rij stonden voor de boot verscheen er een Ivysaur bij de haven. Iedereen meteen in paniek, want iedereen wilde op de boot, maar wilde ook die Ivysaur. In alle chaos stootte iemand tegen mijn elleboog en viel mijn telefoon op de grond. Ja hoor dikke barst all over the screen. Maar! Ik heb wel een Ivysaur^^

 

Afgelopen oktober werd er door een goede vriend van me een evenement gestart om de Pokémon theme song in de top2000 te krijgen. Dat was gelukt en Jason Paige – Gotta catch ‘m all kwam binnen op plek 1666. Nou moet dit nummer dit jaar weer in de lijst komen en hoger dan plek 1666! Dus als we in november weer kunnen stemmen voor de TOP2000, dan weten jullie wat er op nummer 1 staat.

 

Ik hoop dat jullie weer hebben genoten van mijn Let’s Play!

Train on en Adishatz!

Mikmans