Schiermonnikoog

Nou zo ziet het eruit op een eiland. In plaats van Rattata en Pidgey om elke hoek is het hier niks anders dan Elektrische Pokémon. Op zich wel handig als ik weer in Utrecht ben, want daar zit wel in elke gym volop water en vlieg types.

Ik ben dus een week in Schiermonnikoog net nadat de app officieel uit is in Nederland. Alleen zijn de servers nog slechter dan eerst heb ik het idee. Dat komt waarschijnlijk doordat het aantal spelers verdubbeld is nu het voor iedereen beschikbaar is. Ik kan bijvoorbeeld geen gyms aanvallen. Wat heel frustrerend is, want zo sterke Pokémon zitten er niet in.

Ik heb een fiets geleend en ga zo het eiland verkennen. Er zijn dus een handvol gyms en gelukkig genoeg Pokéstops. Wat betreft de Pokémon, voordat ik op de veerboot ging kwam ik in de haven nog een Magmar en Snake tegen. Die had ik nog niet en waren een prettige aanvulling. Op het eiland heb ik bij de vuurtoren een Clafairy gevangen en uit een 10km ei kreeg ik een Jinx. Die had ik al maar niet zo sterk.

Hopelijk doen de servers het deze week weer wat beter, want ik ben wel van plan alle gyms over te nemen haha!

Dan nog een ding. Via het forum kan je stemmen op de wedstrijd die daar wordt gehouden, ik heb mijn 9e blog daar als geschreven. Ga daar even langs en laat je stem achter;)

 

Train on en Adishatz!

Mikmans