Op deze pagina geven we je informatie over de Legendary Pokémon in Pokémon go. Tot nu toe is er nog niet veel informatie bevestigd over de Pokémon dus Pokéblogger Professor Green deelt de speculaties op dit gebied.

Legendary Pokémon

 

De eerste generatie Pokémon kent vijf legendarische Pokémon, het trio vogels: Articuno, Zapdos en Moltres en daarnaast nog Mew en Mewtwo. Doordat je Pokedex aanvult tot de laatste Pokémon die je gezien hebt, hebben we binnen Pokémon Go de silhouetten van de vogels al gezien, hun nummers in de Pokedex komen namelijk voor Dratini, Dragonair en Dragonite.

Hoe de legendarische Pokémon te vangen gaan zijn is nog weinig over bekend, maar uit informatie die uit de game files gehaald is, is te zien dat ze geen vang kans hebben, de kans dat je ze dus wild vangt zal waarschijnlijk nihil zijn.

legendary-pokemon

Pokémon go Evenementen?

De vraag blijft echter hoe de legendarische Pokémon wel te vangen gaan zijn. Naar verwachting zal Niantic deze Pokémon gaan distribueren door middel van events. Verwachtingen hierin zijn dat je samen met je gekozen team tegen andere teams moet strijden tijdens een evenement en dat de winnaar ervan een legendarische Pokémon zal ontvangen. Een andere mogelijkheid is dat je met alle spelers samen moet werken om bijvoorbeeld Mewtwo te verslaan. Deze mogelijkheid werd eerder al getoond in een Youtube video van The Official Pokémon Channel. Hier zie je op 1 minuut 59 namelijk Times Square in New York waar een Mewtwo verschijnt die binnen 10 minuten verslagen moet zijn. Nadat het gelukt is zouden de spelers dan hun eigen Mewtwo ontvangen. Hou er rekening mee dat dit een oudere video is (september 2015), dus wellicht zijn de ideeën hierover veranderd.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=2sj2iQyBTQs

Legendary vangen met de Masterball?

Een andere optie is dat er net als in het spel een Masterball beschikbaar komt. Dit is een Pokeball waarbij het niet mogelijk is voor de Pokémon om uit te ontsnappen. Na het data minen van het spel is het bestaan van deze bal al bevestigd, er is echter nog niet bekend hoe je deze in je bezit krijgt. Maar met de Masterball in je bezit, zou het wellicht wel mogelijk zijn om de legendarische Pokémon te vangen, waar ze met de regulier te verkrijgen Pokeballs, geen enkele kans hebben.

 

Vooralsnog is er weinig bekend over hoe het daadwerkelijk zal gaan. Mocht er meer informatie bekend worden dan zullen we deze natuurlijk nog publiceren.

Praat mee

Dit artikel is met zorg samengesteld door een van onze Pokébloggers.
Heb je vragen over dit artikel Of heb je een toevoeging aan dit artikel? Laat het ons weten & Praat mee in de reacties!

Populaire Pokéblogs