De Pokemon GO Plus wearable is nog maar net uit. Deze handige accessoire maakt het erg makkelijk om Pokemon te spelen zonder je smartphone te gebruiken. De wearable wordt namelijk gekoppeld aan je smartphone via bluetooth al op deze manier kun je al lopende Pokemon vangen of Pokéstops bezoeken. De batterij van je smartphone gaat op deze manier extra lang mee en je hoeft alleen het knopje op de Plus te gebruiken. Gister is er echter weer een update geweest in Pokemon GO en vanaf nu is het ook mogelijk om Incense te gebruiken met de Plus. Dit wordt mogelijk via de update 0.39.0. Vergeet dus niet even de update uit te voeren om hier ook gebruik van te maken.

Incense vangen met de Plus

Eerder was het alleen mogelijk om Pokemon te vangen met de Plus wanneer je Pokemon onderweg tegenkwam. Vanaf nu zal het dus ook mogelijk zijn nog veel meer Pokemon te kunnen vangen. Met Incense kun je namelijk Pokemon naar je toe lokken. Door incense te gebruiken komen er namelijk een bepaalde tijd extra veel Pokemon naar de locatie waar je Incense gebruikt. Zorg echter wel dat je Incense op een slimme manier gebruikt. Ben jij niet bekend met Incense? Dan kun je hier onze tips lezen over hoe je Incense het beste kunt gebruiken.

Dat is echter niet de enige toevoeging van deze update. Met deze update is het ook mogelijk geworden om terug te zien waar je de Pokemon gevangen hebt. Dit is terug te zien op het Pokemon informatiescherm.

Het kan zijn dat de update nog niet beschikbaar is, omdat deze nog aan het uitrollen is. De update wordt namelijk geleidelijk uitgerold, maar hij zal vanzelf beschikbaar komen.

Tijdens een eerdere update is het mogelijk geworden om een Pokemon als je buddy te kiezen. Sinds het doorvoeren van deze update is het mogelijk geworden om een favoriete Pokemon te kiezen waarmee je sneller Candy’s kunt verzamelen om deze Pokemon te laten evolueren en te laten levelen. Benieuwd hoe jij een Buddy Pokemon kunt kiezen? Klik dan hier. Een tip hierbij is om een Pikachu te kiezen en deze meer dan 10 kilometer naast je te laten lopen. Wanneer je dat hebt gedaan dan komt Pikachu op je schouder zitten!