Kort geleden schreven wij al dat fans binnenkort waarschijnlijk kunnen genieten van Ditto in Pokémon Go. Het populaire karakter krijgt misschien gezelschap van honderden andere Pokémon! Geruchten gaan dat onder andere Chikorita en Pokémon Celebi hun intrede doen. Goed nieuws voor spelers van Pokémon Go versie 0.450 op Android en 1.15.0 op iOS.

Veel veranderingen op komst

De bekende Pokémon site The Silph Road verdiepte zich in de nieuwe Android versie van Pokémon. Volgens de site zal het populaire spel op tientallen punten veranderen. Zo komen waarschijnlijk alle Pokémon uit Pokémon Gold en Silver in het spel terecht, waaronder Chikorita en Celebi uit de Pokédex. We zijn erg benieuwd of Celebi ook in het spel de tijd kan beïnvloeden. Maar er wachten meer geweldige Pokémon. Wat dacht je bijvoorbeeld van Ditto en Transform?

De komst van Ditto

Spelers wachten al maanden met smart op Ditto. Deze bijzondere Pokémon heeft het talent om zich in de tegenstander te verplaatsen. Vervolgens kopieërt het precies de bewegingen van de tegenstander. Het is een extra toevoeging die de succesvolle ontwikkelaar Niantic graag in het spel wil verwerken. Dit kost echter tijd, waardoor we Ditto nog niet hebben gezien. Binnenkort breekt waarschijnlijk het grote moment aan.

happy_ditto_by_bestary

Speciale tracker

Niantic voert meer wijzingen door dan extra Pokémon. Zo is het nu ook mogelijk om Pokémon in het wild te vangen. Op dit moment kun je voor deze speciale tracker echter alleen terecht in de Verenigde Staten. We hopen dat deze optie over enige tijd ook in Europa beschikbaar is. Deze nieuwe mogelijkheid werd afgelopen getest in San Francisco. Inmiddels kunnen ook spelers uit Arizona en Seattle (Washington) op jacht gaan naar Pokémon in het wild.

Waar zijn de Pokémon? Hier!

De bovenstaande verbeteringen zullen het spelen van Pokémon Go leuker maken dan ooit. Het is zeer positief dat je met de tracker eindelijk weer kunt zien waar Pokémon zich bevinden. Enige tijd geleden blokkeerde Niantic namelijk speciale apps waarmee je precies kon zien waar Pokémon zich bevonden.