Het grote zoeken is begonnen! Onlangs deed het hoofd van Niantic, John Hanke, een bijzondere onthulling. Pokémon Go bevat namelijk een geheim die nog geen enkele speler heeft ontdekt… De succesvolle ontwikkelaar hoopt dat fanatieke spelers de komende tijd het geheim zullen ontrafelen.

Het geheim in Pokémon Go…

Door geheimen te verwerken in het spel blijft het spannend, vertelde Hanke aan GamesRadar. De succesvolle ontwikkelaar geeft echter geen aanwijzingen prijs. Spelers zullen toch echt zelf op zoek moeten naar de vele geheimen van het zeer populaire spel. Het toevoegen van geheimen is een van de tactieken waarmee Niantic hoopt meer spelers aan zich te binden.

XP en hoe krijg je het t snelst (1)

Bonussen voor fanatieke spelers

Recentelijk voerde Niantic een aantal updates door, waaronder bonussen voor fanatieke spelers. Als je 7 dagen achter elkaar speelt heb je zelfs kans op een bonus van 2400 stardust. Dit maakt lang spelen zeker de moeite waard.

100 nieuwe Pokémon

Waarschijnlijk komen er op korte termijn 100 nieuwe Pokémon in het spel bij, waaronder Chikorita en Celebi. Ook zijn er aanwijzingen dat we na lang wachten eindelijk Ditto kunnen verwelkomen. Maar of deze Pokémon ook echt in het spel komen is nog even geheim. Hoe dan ook blijft Pokémon Go een verrassend spel met veel geheimen! Zoek je mee?