Op deze pagina geven we je informatie over gratis Pokécoins. Hoe kun je aan Pokécoins komen zonder er voor te betalen?

Gratis Pokécoins in Pokémon go

AdvertentiePokémon GO mag dan een gratis spel zijn, maar iedereen weet dat tegenwoordig voor niets de zon op gaat! Uiteraard weet ook dit spel alle spelers te triggeren om daadwerkelijk echt geld uit te geven om het spel beter en makkelijker te kunnen spelen. In dit geval gaat het specifiek om de digitale valuta Pokecoins! Met deze digitale centjes kun jij alles kopen wat je maar nodig hebt.

Wat kun je kopen?

Egg Incubators, Lucky Eggs, Lure Modules, Bag Upgrades, alles is te koop! Mocht jij inmiddels je eerste zakje goud aan hebben geschaft, dan heb je wellicht wel gemerkt dat je spel er op vooruit gaat. Jammer dat je er voor moet betalen, right? Geloof het of niet, maar er is dus een manier om GRATIS aan pokecoins te komen, zonder een cheat te gebruiken. Niet iedereen snapt het gym systeem nog, maar ook hier kom je snel achter.

De manier voor gratis coins

Gratis-pokecoinsWanneer jij een Pokemon achter hebt gelaten bij jouw team, of een gym hebt geclaimed dan kun je gaan cashen. Loop rond, ga fietsen en stationeer zoveel mogelijk van jouw sterke Pokemon bij gyms om Pokemiljonair te worden! Grapje, zo snel gaat het natuurlijk ook niet, maar alle kleine beetjes helpen! Het is natuurlijk al een hele prestatie om überhaupt een gym te verslaan. Mij persoonlijk is het 1 keer gelukt, maar een ander team zat een bankje verder op de loer, en plaatste direct een Pokemon in de lege gym .. klopt, er zijn kapers op de kust!

Mocht je het wel voor elkaar krijgen en een Pokemon plaatsen in een gym van jouw team, dan zit er in je shop een klein icoontjes rechts boven in beeld, deze geeft jouw een bonus in Pokecoins en stardust voor elke Pokemon die jij hebt gestationeerd in een Gym van jouw team. Heeft iemand een poging gedaan om jouw Pokemon te verslaan en is dit niet gelukt? Ka-ching! Nog een bonus! Jammer genoeg krijg je deze niet direct op je digitale bankrekening gestort. Je mag deze bonus 1 keer per 20 uur claimen.

Toch zal ik je een klein beetje moeten teleurstellen, mits je in het bezit bent van een aantal zeer sterke Pokemon. De meeste gyms blijven niet lang in het bezit van hetzelfde team. Alleen al in mijn regio zie ik per dag de Gyms van team veranderen.

Zelf speel ik het spel op een iPhone 6s+ dus weet ik alleen van de boven beschreven manier. Toch gaat het gerucht dat er een hack zou zijn voor spelers met een android toestel. Om het spel eerlijk te houden, laat ik dat aan jouw over en wil ik je doorverwijzen naar google. Een zoekterm als “ Free Pokecoins” geeft duizenden hits, maar ook een aantal mede spelers die er slechter van zijn geworden, en laten we eerlijk zijn. Niemand wil zijn laptop trakteren op een virus.

“ Kick some Pokemon ASS” en de centjes rollen jouw kant op .. zo is het ook een stuk leuker!

Succes!
Door Pokéblogger JeffKartrashian

Praat mee

Dit artikel is met zorg samengesteld door een van onze Pokébloggers.
Heb je vragen over dit artikel Of heb je een toevoeging aan dit artikel? Laat het ons weten & Praat mee in de reacties!

Populaire Pokéblogs