Eerder werd er aangekondigd dat de makers van Pokémon Go het spel zouden demonstreren op de GDC. Helaas werd vandaag bekend dat dit toch niet het geval is. 

We hebben besloten om onze presentatie op GDC af te zeggen zodat we het product verder kunnen ontwikkelen om op tijd klaar te zijn voor de beta test en launch. We vinden het erg vervelend om alle bezoekers van de GDC teleur te stellen, maar we vinden dat onze tijd en energie het best gestoken kan worden in het afronden van Pokémon GO.” Aldus John Hanke, CEO van Niantic. 

Wel is er nu op de website van Pokémon te lezen dat er een beta release in Japan komt:

An early field test limited to Japan only is planned for Pokémon GO while the game is still in active development. The features, available languages, design, and overall appearance are not final. Please stay tuned for information about expansion of the field test to other markets. Bron: http://www.pokemon.com/us/pokemon-video-games/pokemon-go/

Wij als Pokémon fans kunnen dus weer wachten op meer informatie over dit spel. Laten we het er maar ophouden dat het van het belang is voor een goed spel. Hopelijk kunnen we binnenkort meer informatie plaatsen over de inhoud van het spel.