Op deze pagina geven we je informatie over de egg incubator in Pokémon go. Waarom is dit item zo belangrijk? En wat kun je er precies mee? Onze Pokébloggers leggen het uit

eggincubatorEgg incubator

In Pokémon go zijn eieren een belangrijke manier om aan nieuwe Pokémon te komen. Als je een Pokémon ei hebt kun je deze van jongs af aan bij jou als Pokémontrainer laten opgroeien. Pokémon eggs kunnen buiten gevonden worden, voornamelijk bij Pokéstops. Als je een ei gevonden hebt, heb je de egg incubator nodig om hem uit te laten komen. Hierin wordt het ei bewaard.

Om dit te doen ga je naar je Pokémon lijst en klik je op het tabje “eggs”. Als je op het ei klikt wordt deze naar de incubator gebracht. Hiermee begint de zogenaamde egg hatching. In het spel begin je met slechts een egg incubator. Later in het spel is het mogelijk om er meerdere te kopen.

In de egg incubator kun je zien hoeveel kilometer je moet lopen voordat deze uit komt. Let op: Deze kilometers moeten echt gelopen worden. Door middel van je smartphone meet het spel hoeveel meter je gelopen hebt. Hierdoor zou het Pokémon ei pas echt uit komen als jij de afstand hebt afgelegd.

pokemon eieren

Voor de meeste eieren moet er tussen de 3 en 5 kilometer gelopen worden om ze uit te laten komen. Om precies er achter te komen per ei hoeveel kilometer er gelopen moet worden is er een ei lijst samengesteld. De eilijst vind je op een andere pagina.

Als je het ei laat uitkomen krijg je natuurlijk een beloning. Je hebt er een nieuwe Pokémon bij. Maar ook jij als Pokémontrainer krijgt XP waardoor je een level omhoog kunt gaan. De XP is wel minimaal, maar het is beter dan niets.

Praat mee

Dit artikel is met zorg samengesteld door een van onze Pokébloggers.
Heb je vragen over dit artikel Of heb je een toevoeging aan dit artikel? Laat het ons weten & Praat mee in de reacties!

Populaire Pokéblogs